contact

 

 

Over Line en Paul:

Paul is licentiaat Lichamelijke Opvoeding. Hij studeerde Steinerpedagogie in Duitsland en was 23 jaar leraar op de Steinerschool in Gent. In die periode groeiden de 5 kinderen van het gezin op. Tussen het sporten door deed Paul jarenlang Hatha Yoga.

In 1995 startte het Dru yoga avontuur: Paul volgde de dru yoga- en meditatie-opleiding en verdiepte zich in de yoga via seminars en retreats in Nederland, Wales en India. Hij startte met eigen yogaklassen, werd senior teacher trainer aan de internationale dru yoga lerarenopleiding in Nederland. Hij was jarenlang aktief in de Dru jeugdprogramma’s : met outdoor adventure, vision quest, smart heart yoga-opleiding. Het ervaren van de stilte in de beweging en dit met anderen delen vormt voor hem de rode draad. Nu stappen wij samen in het Dru Yoga team Gent om de ervaring te delen en verder te exploreren.

Line kwam een tiental jaar geleden toen ze actief was als jongerenpsychologe in aanraking met yoga toen ze zwanger was van haar zoon. Niet zo veel later liep Line helemaal warm voor Dru yoga, dankzij haar ontmoeting met Paul. Een negental jaar later, in het jaar dat haar dochter werd geboren rondde Line haar dru yoga opleiding af en besloot ze mensen te gaan begeleiden via yoga in plaats van psychotherapie. Wat Line zo aanspreekt in Dru yoga is de warme serene sfeer die ervan uitgaat en het feit dat Dru yoga helemaal niet prestatiegericht is en bijgevolg toegankelijk is voor iedereen, binnen de grenzen van zijn of haar mogelijkheden. Line houdt ervan met mensen op weg te gaan om hen meer lichaamsbewustzijn te laten ervaren, om hen te helpen thuis te komen in hun eigen lichaam en rust en stilte te laten ervaren via beweging.

Paul en Line zijn beide heel dankbaar voor het geschenk van hun vriendschap en van dru yoga waarvan ze de rijkdom heel graag willen delen met anderen.

 

Een positieve houding is een van de kenmerken van hun Dru yoga lessen. In weinig yogalessen zal er zoveel worden gelachen! Een belangrijk principe binnen de Dru Yoga is dat lichaam, emoties, en gedachten onlosmakelijk met elkaar verbonden zijn. Vanuit dit principe ontstonden reeksen van zachte lichaamsbewegingen die helpen om energetische en lichamelijke blokkades op te lossen. Door deze reeksen kunnen ook de emoties of negatieve gedachten die door deze blokkade veroorzaakt worden, oplossen. Dru Yoga werkt heel sterk op energetisch niveau. Door het regelmatig te beoefenen pel je als het ware de lagen van je bewustzijn af om tot je kern te komen. Dru Yoga leert je steeds meer vanuit je hart te leven en daardoor het hoogste in jezelf te vinden en aan te spreken.

Contact :

Paul Mussche:

0477 407 125

This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.  of   This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

 Line Claus:

0486 30 18 30

This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

 

andere contacten :

www.druworldwide.com , www.druyoga.nl

zoek je een andere Dru Yoga docent in België:

www.druyoga.nl/dru-yoga/vind-een-dru-yoga-docent